De champignon is een gezond en veelzijdig product wat voor veel gerechten ingezet kan worden. Het wordt gebruikt bij de lunch of het diner. De champignon kan gecombineerd worden met vis, vlees en vegetarisch. Een lekker gerecht wordt bereid met verse, smaakvolle champignons. Maar het smaakt nog lekkerder als je weet dat de champignon op een verantwoorde wijze is geproduceerd.
Voet champignons is een professionele kwekerij waar kwaliteit centraal staat. Met vakmanschap wordt het teeltproces zorgvuldig beheerst. Alle champignons worden handmatig geoogst. Met een enthousiast team aan medewerkers worden er elke week 150 ton verse smaakvolle champignons geproduceerd. Alles met veel aandacht voor het milieu en de medewerkers.
Bijgaande bedrijfsfilm is opgenomen bij onze kwekerij op de Meerkensweg.
In deze film ziet u:
Sinds 2014 heeft Voet Champignons een eigen verpakkingshal. Daar worden de bakjes met champignons voorzien van een deksel of seal. Ook worden de producten voorzien van een etiket. Dit etiket kan evt. voor onze klanten op maat gemaakt worden.
Alle bakjes met champignons gaan over een checkweger, zodat elk bakje het juiste gewicht heeft. Ook gaan voor de veiligheid de champignons door een metaaldetectie. Vanuit onze kwekerij gaan de champignons rechtstreeks op transport naar het winkelbedrijf.
Ton champignons per week
m2 teeltoppervlakte
handmatig geplukt
Werknemers
Kwekerijen