nlenpl
nlenpl
Welkom bij

Voet Champignons

De champignon is een gezond en veelzijdig product wat voor veel gerechten ingezet kan worden. Het wordt gebruikt bij de lunch of het diner. De champignon kan gecombineerd worden met vis, vlees en vegetarisch. Een lekker gerecht wordt bereid met verse, smaakvolle champignons. Maar het smaakt nog lekkerder als je weet dat de champignon op een verantwoorde wijze is geproduceerd.

Voet champignons is een professionele kwekerij waar kwaliteit centraal staat. Met vakmanschap wordt het teeltproces zorgvuldig beheerst. Alle champignons worden handmatig geoogst. Met een enthousiast team aan medewerkers worden er elke week 150 ton verse smaakvolle champignons geproduceerd. Alles met veel aandacht voor het milieu en de medewerkers.

Onze kwekerijen

Op al onze kwekerijen wordt handmatig geplukt.

Voet Champignons B.V.
Maatseheistraat 6B
5408 PA  Volkel

 

Voet Champignons B.V.
Meerkensweg 14
5408 PB  Volkel

 

Voet Mushrooms B.V.
Bossteeg 3
5464 RH  Mariaheide (Veghel)

Een kijkje binnen ons bedrijf

Bedrijfsfilm

Bijgaande bedrijfsfilm is opgenomen bij onze kwekerij op de Meerkensweg.
In deze film ziet u:

  • Onze werkwijze;
  • Het teeltproces van de champignon;
  • Hoe dat wij omgaan met onze medewerkers.
Sneller proces omdat wij ook kunnen verpakken

Inpakafdeling

Sinds 2014 heeft Voet Champignons een eigen verpakkingshal. Daar worden de bakjes met champignons voorzien van een deksel of seal. Ook worden de producten voorzien van een etiket. Dit etiket kan evt. voor onze klanten op maat gemaakt worden.

Alle bakjes met champignons gaan over een checkweger, zodat elk bakje het juiste gewicht heeft. Ook gaan voor de veiligheid de champignons door een metaaldetectie. Vanuit onze kwekerij gaan de champignons rechtstreeks op transport naar het winkelbedrijf.

Bedrijfsgegevens

0

Ton champignons per week

0

m2 teeltoppervlakte

0%

handmatig geplukt

0

Werknemers

0

Kwekerijen